Endorfin

Kategori: Life

Sitter på salong Endorfin med Frida och Linnea, vi håller Nea sällskap då hon får håret färgat. Blir spännande att se resultatet ;)




Despicable Me 2

Kategori: Life

Tjenare!

Frida sover här ikväll då vi ska upp tidigt imorgon. Lite segt att vi ska upp tidigt vår första lovdag, men men ;)
Vi har käkat pizza och kollar film, efter denna blir det väl någon annan :)





Loooooooov

Kategori: Life

Hejsan goingar!

Äntligen är det Fredag, och äntligen är det LOV! Har helt seriöst räknat ner dagarna till höstlovet, det är så himla behövt! Har visserligen en del plugg att göra, men bara det att jag kan sova ut och göra det i min egna lilla takt är så skönt.

Slutar alldeles strax, sedan bär det av hemåt. Ska plugga lite, sedan ikväll kommer bästis för mys och snack, hon ska sova över dessutom så det blir kul :)

Puss på er!



 

Tuesday

Kategori: Life

Hej på er!

Idag har varit en tråkig vanlig dag, först var det skola, vi hade SYV i klassen och hon pratade om våra möjligheter i framtiden. Inte så intressant med tanke på att det hon pratade om har jag inte inplanerat för mig. Sedan hade vi naglar, gjorde min första lyckade gelé nagel idag! Tog sin tid men det funkade till slut hehe.. 
Ska strax städa här hemma, sen blir det nog någon film eller så #foreveralone.
Borde egentligen plugga, men jag känner att jag orkar inte, på riktigt alltså. Så det skiter jag i.

Hörs, pusss


Ouchy

Kategori: Life

Igår på hantverken så hade vi sår som tema, just min grupp gjorde mest brännskador. Jag har verkligen fobi för sånt här (sorry alla släktingar som vill se mig som läkare, never gonna happen) och alla i klassen såg verkligen vidriga ut, fick rysningar och ville bara springa och gömma mig typ. 

Så här blev mitt resultat iaf!

Vidrigt värre, men perfekt nu till halloween till exempel ;)

Sen frulle

Kategori: Life

Godmorgon!

Inte blivit några inlägg på något bra tag, har ju haft så fullt upp med skolan och livet! Men nu är vi igång :)
Karima sover här i helgen, och nu har vi precis gjort frukost, en väldigt sen en haha.

Hörs senare, puss!



Mys

Kategori: Life

Tja!

Är så himla trött, känner mig helt slutkörd liksom, och ändå har jag inte gjort något "challenging" idag? 
Var liksom i skolan, helt vanlig dag. Efter det gick jag med Linnea till hennes praktikplats och senare mötte jag upp Frida och vi drände runt på stan en stund. 

Sitter i soffan och kollar Breakout Kings, kärat ner mig i serien, synd att den har blivit nerlagd nu! 
Snart är det säsongspremiär för Grey's Anatomy, en av mina favoriter, är så himla taggad! Dubbel avsnitt är det också, bra där Kanal 5 ;)
Har en kladdkaka i ugnen och ska strax koka vanilj te, ikväll blir det mys för hela slanten, by myself! #cosy haha. 

Puss!



Innergie

Kategori: Life

 
 
Fick hemskickat detta externa batteri från Innergie häromdagen. Har seriöst haft tankarna på att införskaffa något liknande jättelänge, ni som har iPhone vet ju hur dåligt batteriliv mobilerna har. Pocketcell Duo heter detta, och det kommer som sagt från Innergie. Har hunnit använda det ett par gånger och jag är helt kär! Det som är så bra med denna är att den har två USB uttag, så då kan man ju ladda två saker samtidigt, hur händigt som helst!
 
Ur Aurora Group's pressmeddelande;
 
''Den intelligenta enheten har utvecklats för att känna av vilken USB-port som används och hur mycket ström som krävs för att förlänga batteritiden på den mobila enheten som laddas. Oavsett om du använder en eller båda USB-portarna på PocketCell™ Duo så levererar den enbart den batterikraft som krävs och slutar sedan automatiskt att ladda din enhet. När du behöver ladda din PocketCell™ Duo ansluter du den enkelt till din bärbara dator, vägguttaget eller billaddaren.''
 
Man får med en Magic Cable Trio (se bild nedanför) så den passar nästan vilken enhet som helst. Nu har jag ju iPhone 5 så den kan jag inte använda till mobilen, men jag tar bara min USB kabel som medföljer telefonen och det funkar perfekt!
Den ska med mig överallt :)
 
 
 
Ni hittar batteriet på Innergie 
 
 
 

Monday

Kategori: Life

Godmorgon!

Vart så virrig hela morgonen, hade nämligen tandläkartid och fick för mig att jag skulle till Folktandvården i Angered, men det är inte förräns nästa vecka för idag var det Odontlogen på Sahlgrenska. Fick världens stress när jag väl kom på det, slutade med att snälla mamma köra mig dit. Nu är det religions lektion, vi jobbar med buddhismen nu så vi kollar en film om Buddha.
Strax är det lunch och efter det är det hantverk. Efter skolan ska jag med Linnea till en frisörsalong, sen hämta upp paket (post kontoret vart stängt igår) och vidare hemåt. 

Hörs senare :)

 

Den här plutten är äntligen hemma från att vart på Malta en hel jävla vecka, wihoooo!!

Sunday = Not Much Of A Funday

Kategori: Life

Hej söta!

Vart lite inaktiv senaste veckan, men har haft så himla mycket att göra! Att gå sista året på gymnasiet är ingen dans på rosor ska ni veta, speciellt inte ifall man dumt nog har en massa saker att ta igen sedan tidigare år. 
 Har iallafall ägnat dagen till att städa och plugga, glamoröst va? 

Ska strax iväg med pappa och hämta ett paket, sen köper vi med oss mat hem och det blir crime serier hela kvällen, perfekt avslut på veckan! 

Imorgon kommer det upp ett inlägg om nånting vi alla iphone ägare behöver i våra liv!;)

Ciao!