Vinnaren + ?

Kategori: Life

Jabra Soulmate Mini tävlingen är avslutad, så heter du Frida, kolla in din mail!
 
Annars då? Nja, inte mycket. Har mest vart hemma de senaste dagarna och tagit det lugnt, välbehövt! Imorgon ska jag på bio med mamma, vi ska se Justin's nya film, så taggad! Lär ju grina ihjäl mig dock men jaja. Sedan ska jag möta upp Frida (vad är oddsen? haha) och vi ska runt på stan och kolla lite. Kanske blir någon fika eller så senare. 
 
Satt tidigare inne på River Island's sida, och jag dog lite. Har kärat ner mig i så mycket grejer, en av mina absoluta butiker i London/överhuvudtaget. Ska se ifall jag inte kan övertala pappa till att klicka hem lite grejer haha.
 
Hörs, puss!♥
 
 
 

What to do after..

Kategori: Life

Hej på er!

Sitter och funderar på vad jag ska göra efter studenten. Vet inte riktigt vad jag vill, och det är ju inte så länge kvar nu.. 
Har tänkt mycket på att åka iväg som Au Pair ett år, USA troligen. Men utandsstudier, låter ju också kul. Fick iallafall hem EF's katalog, har suttit och bläddrat i den i en timma typ nu. Intressant! Blir nyfiken på LA, Brisbane och lite andra ställen i Australien. Miami också! Ska kolla ifall de inte har något info möte i närheten snart, de brukar väl ha sådana, eller? Annars kan man väl ringa och boka något.. 

Jaja, detta blir min fredagskväll, samt mys med familjen. Pappa fyller år idag så vi ska fira honom! 
Imorgon tror jag det blir bio, men vi får se.
Puss 



TÄVLING - Jabra Soul Mini

Kategori: Contests

Nu kör vi!
 
Tävlingen är inte alls svår att medverka i.
 
  • Gå in på Jabra (länk) och välj vilken färg du vill ha på din mini
  • Kommentera inlägget med färgen ni valt 
  • Dela gärna inlägget på facebook/Instagram/Twitter, kommentera då också länken till er delning (Inget krav)
 
Tävlingen avslutas Söndagen den 22a, den pågår alltså i en vecka. Vinnaren kommer bli kontaktad på mail så se till att ni skriver rätt!
- Tävlingen förlängs, avslutas på Juldagen -
 
Lycka till :)
 

AVSLUTAD!
 
 
 
Image
Image

Sunday Funday

Kategori: Life

Tjenare!

Ursäkta för min frånvaro de senaste dagarna, har varit ganska mycket spring . Idag har jag varit på inflyttningsfest hos lilla Jonna, vart hur trevligt som helst. Våra gamla lärare kom också, fina Lina och Caroline, var kul att träffa de igen!

Som kompensation för mitt dåliga bloggande på sistonde, kommer det upp en tävling vid 8, hoppas ni gillar!


New in/BikBok

Kategori: Shopping

Mami kom till praktiken efter att jag slutade så fick jag plocka lite grejer som jag hade spanat in under min tid där. 3e veckan är jag inne på nu, min näst sista. Känns lite segt, har ju blivit så van vid att gå dit på vardagarna. Är ju som en rutin nu, gå till "jobbet" liksom. Och dessutom är tjejerna de skönaste som finns, sådant härligt team!

Här är det nya iaf;





Versace, Versace, Medusa head on me like I'm 'Luminati

Kategori: Inspiration

Absolut äääääälskar mina nya naglar! Caroline gjorde det galant tycker jag, har suktat efter Versace naglar sen i somras, då jag såg Kylie Jenners naglar. Så nöjd!





Nail time

Kategori: Life



Party

Kategori: Life

Igår var vi tjejer hos Linnea uppe i Stenungsund, eller är det nere kanske? Fan jag vet inte! Min första gång där vet ni. Jaja iaf, vi firade lilla Neas 18 årsdag, äääntligen! Nu är typ hela klassen 18 tror jag, skönt! Vi hade hursomhelst hur trevligt som helst. Vi åt en fin middag och sedan vart det lite för krök. Vid 10 hoppade vi på bussen till Göteborg, tjejerna drog vidare ut för en natt på Valand Nightclub, och jag drog mig hemåt. Hade ingen ork eller lust till att gå ut. Väl hemma satt jag uppe hela natten och kollade de sista avsnitten på Total Divas, såå kul!









SNU:Göteborg

Kategori: Life

Hem till Göteborg, längtar efter min gosiga säng..



Falk mys

Kategori: Life

Är hos Karima och myser med henne och lilla Leila. Vi kollar på Johan Falk:Kodnamn Lisa och har lite julmys!





Soulmate Mini

Kategori: Life

Har fått den här fina sak hemskickad! 
Testade den igår, och vart riktigt förvånad över hur bra ljudet var. Den är ju så liten! Även basen är grym. Så ja, jag är lite småkär. Plusset med att den är såpass liten, man kan ju ta med den överallt. Har redan planerat att packa med den till Prag (mer om det senare haha) så Frida och jag kan tagga våra utgångar på vårat hotellrum. Fick välja färg, stog mellan denna röda och en ljus blå, hade seriöst ångest så bad tjejerna hjälpa mig. Men är nöjd!
Ska se ifall jag inte kan koka ihop någon tävling med denna som vinst, låter det intressant? 
Är ni sugna på at ha en Soulmate Mini på direkten så är priset 799DKK
 
 
 
 
 
 
 

Stress

Kategori: Life

Hej på er!

Är hemma hos Jonna, mitt lunchställe nu under praktiken haha. Har precis käkat, strax ska jag möta Frida på en cigg. Börjar igen kvart över 3 ungefär, slutar vid 5. Vi håller på och göra iordning en party sale i butiken för imorgon, så det är lite stressigt! Men vi klarar det. 
Har fått hem ett roligt paket dessutom, bloggar mer om det när jag kommer hem ikväll.
Nu måste jag kila, puss!



Lunch

Kategori: Life

Har äntligen lunchrast! Åt nämligen ingen frulle idag, så detta har jag taggat till ;)
Blir tonfisksallad med pasta och en Mer, super!




Birthday Celebration

Kategori: Life

I helgen fyllde min vän äntligen 18, som hon har tjatat om denna dag! Firandet började i fredags och höll på till söndag morgon. På fredagen var vi ett par tjejer hos henne i Nygård, och badade bubbelpool och förkrökade. Blev en väldigt fin middag också! Blev lite dragen må jag säga haha. Lördags åkte vi hem till Rannebergen där vi hade lokal, där blev det förfest med en massa goa vänner. Vid halv 11 kom det en limousine som hämtade upp oss, så åkte vi in till stan, runt lite, innan vi kom till slutdestinationen. Vi rockade Park Lane heeeela kvällen, ända fram tills 4 då vi kände att det var dags att röra oss hemåt. Lite bilder kommer nedanför :)