New day

Kategori: Life

Godmorgon!

Igår vaknade jag sjukare än...ah jag vet inte vad. Messade min handledare att jag tyvärr inte klarar att komma in, och somnade om. Imorse dock, då mådde jag bättre. Är inte helt återställd men får dricka massa vatten och ta lite vitaminer. Tror nog jag ska vara hyfsat okej innan helgen :) 

Hörs under dagen, eller när jag har slutat, ciao!



#Sjukling

Kategori: Life

Alltså jag är så slut. Förkyld som satan och trött i hela kroppen. Ogillar't. Blir sällan sjuk faktiskt, men när jag väl åker på en förkylning (1-3 gånger om året) så är den GROV, och den försvinner tyvärr inte lika snabbt som den kom.

Men vafan alltså, jag har så inte tid för detta?? Karima fyller år på lördag så det blir i princip fest hela helgen, så är jag sjuk?? Roliga är ju att hon också har blivit lite sjuk...hehe.

Ska dricka mitt te, proppa i mig lite piller  och sedan nanna! 3e praktik dagen imorgon, ser fram emot det fast jag är sjuuuk!

Puss




Monday/BikBok

Kategori: Life

Hej på er!

Firstly; Fett dålig uppdatering på det senaste, jo jag vet. Ber om ursäkt! Har haft så mycket att göra nu innan praktiken drog igång. Idag var hursom första dagen på BikBok Frölunda Torg. Trivs redan väldigt bra. Har haft ganska mycket att göra, det är ju så det ska vara! Kände mig dock lite småsjuk när jag vaknade imorse, och nu har jag helt och hållet sjunkit in i en hederlig förkylning, en grov en! Mindre kul. 
Efter praktiken mötte jag upp Jonna och vi handlade lite till hennes nya fina lägenhet. 
Sitter på vagnen påväg hemåt, blir att proppa i sig tabletter och massvis med te, till ett avsnitt av Paradise Hotel, i'm hooked!

Puss på er 



Shot Of Me

Kategori: Life

Tjenaaa!

Idag har varit en lång dag. Började med skola, gjorde mitt slutprov i Hantverk 4, stressade igenom det som fan.. Inget bra, men men! Efter det så åkte jag, Frida och Jonna till Frölunda för att sistnämnda skulle få nycklarna till hennes nya lägenhet. Så glad för hennes skull! Sedan gick vi in till torget och jag fick äntligen en rolig praktik, blir BikBok i en månad. 
Sedan lite spontant sådär, bestämde vi oss för att åka till färgbutiken och Jonna fick välja färger till lägenheten. Tjejerna och jag ska hjälpa till att måla på onsdag, perfekt då vi har studiedag ;)

Förresten, har ni hört talas om Shot Of Me? Det är en ny app som man delar selfies på, as kul! Ni som har haft RockLive vet ju att detta är den nya satsningen. Checka in det på AppStore iaf, it's free!;) 



Keys

Kategori: Life

Tjeeena!

Har inte bloggat på ett tag, har inte gjort något speciellt heller för den delen så det var väl lika bra. Idag har jag bara övningkört, som attans! Vill så gäärna ha körkortet inom ett par månader. Funderar dock helt seriöst på ifall jag ska ta automat istället för manuell, kopplingen+växeln+jag=ovänner. Nä men på riktigt, blir smått galen!
Sitter hursom och kollar på Johan Falk och dricker te.

Hörs imorgon, puss 


 

Cake cake cake cake cake cake

Kategori: Life

Haha, vart så illa tvungen med rubriken!

Har precis bakat kladdkaka och vispat grädde, lagom till Blacklist som börjar vid 9 (en av mina favorit serier). Nu kollar jag på Beverly Hills Nannies, väldigt underhållande måste jag säga.

Här är receptet jag alltid använder mig av;




Nails ~ China Glaze

Kategori: Life

Har en tendens att måla om mina naglar rätt ofta. Ganska simpelt, men ofta. Klarar inte av att ha de omålade, känns så tomt typ. 
De här har jag haft i snart en vecka, liiite för länge haha. Ska måla om de när jag kommer hem.

Men jag gillade dessa, tycker det rosa blev jättefint med det blåa. Det är förresten det nya jag köpte på Ullared, från China Glaze



Empty classroom

Kategori: Life

Hejsan!

Ursäkta för igår, blev ju 0 uppdatering. Var så himla trött när jag kom hem, längtade bara efter Grey's och Castle, efter jag hade sett på det gick jag och la mig. 
Sitter i stylistsalen för mig själv nu, har gjort lite hår och så. Väntar på att Frida ska sluta, sen ska vi till biblioteket.

Puss sålänge! 




Love..

Kategori: Music

 
 

Nails

Kategori: Life

Just nu; Gelenaglar lektion



GIVENCHY

Kategori: Inspiration

Ett av mina absoluta favoritmärken. Just deras crewnecks är ju to die for! 
Priset är allt från £750 till £1,950, hittas på Net-a-porter.
 








Monday

Kategori: Life

Ny vecka!

Var på studiebesök med Religionen imorse, på en synagoga i stan. Någon vecka sedan var vi på en buddistisk förening, kan ju säga att dagens besök var mycket roligare och intressantare. (Han som talade på föreningen var inte så lätt att förstå, och det var inte ett tempel, vilket hade varit mer intressant tror jag). Jaja, efter det vart det tillbaka till skolan för hantverk, sedan tog jag och Nea ett varv på stan.

Nu ligger jag här i soffan och kikar EMA's. Såg galan igår men det är ju så underhållande! Är för övrigt avis på min vän som var på plats i arenan. Har tänt lite ljus och ska göra iordning lite vanilj te, mysigt!

Puss 



Obsessed

Kategori: Inspiration

Rihanna är en person jag alltid beundrat. Älskar henne! Måste fan se henne live nästa turnée.
 
 
 
 
 
 
 
Rihanna
 
RIHANNA - Diamonds World Tour Costumes.
 
 

Babes

Kategori: Life

 
 
 
 

#Trötttjej

Kategori: Life

Hej på er!
 
Är såå trött, men som tur är så slutar vi snart! Och det är Freeeeedag, yay! 
Idag händer nog inte så mycket, ska städa och bara ta det lugnt. Imorgon ska vi ha tjejkväll hos Elvira i Frölunda, blir mysigt.
 
Just nu;
 


 
 

SEIKO

Kategori: Life

Älskar min "nya" klocka. Det är mammas gamla från 90-talet, och det är en SEIKO klocka. Hon använder den helt seriöst aldrig, så tyckte det var lika bra att den får komma ut och se världen, på min handled ;)


PS. Märks det att jag gillar guld?
PS 2. Ja, jag ska få batteriet bytt ;)




Schooooool

Kategori: Life

Hej på er!

Är i skolan och tränar lite. Blev en del hår idag. Om någon timma eller så, så ska jag in till stan med Linnea, sedan vid 3 så ska vi till frissan igen :)






Gårdagens Shopping

Kategori: Life









 
Är så himla nöjd med jeansen, har länge letat efter de perfekta baggy jeansen (seriöst, i ett bra par år) så igår fanns de där, för ynka 199kr!
 
Lacket var också väldigt fint, krävdes några lager dock. Och onsien är så jäkla skön, Karima köpte en likadan och vi bestämde att vi ska rocka de på hennes birthday!;)

I'm Friends With The Monster That's Under My Bed

Kategori: Life

Älskar denna låten nått så otroligt, den är så fin och Eminem är ju så jävla bra!!
 
 

Gekås

Kategori: Life

Är på Ullared med Karima och hennes familj, blev ett par saker! Visar upp allt när jag väl är hemma igen :)




#trötttjej