Nattstad

Kategori: Life

Anxiety

Kategori: Life

Hej
 
Jag känner mig så himla stressad, lite ångest också. Har två prov imorgon bitti som jag redan vet med 99,9% säkerhet att jag kommer faila. Efter ärenden på stan måste jag hem, packa (jag åker på lördag, och har seriöst inte lagt ner nånting. Hämtade precis väskan från förrådet typ, duktigt Radya.) fixa håret mitt, åka till stan igen.. Ååååh seriöst. 
Misstänker att det är proven som är andledningen till mitt dåliga humör.. Can you blame me? Näh..
 
Annars då, imorgon kväll blir det Black Diamond med gänget, sen PRAAAAAAAAG på lördag, längtar, mini vacay. Kommer bort från denna staden ett litet bra tag.
Nu tjötar jag ju bara..
Puss
 


 

Nails

Kategori: Life

Efter skolan så åkte jag och Frida till Frölunda för att få våra naglar fixade av vår nageltjej Caroline, lika nöjd som alltid. Helt kär! Imorgon på hantverken ska vi lägga på gelé så de håller hela Prag resan, som är precis runt hörnet nu, wohooo!





Netflix ~ Blue Bloods

Kategori: Life

Vad gjorde jag innan jag skaffade Netflix? No idea...

Vet inte hur många serier jag har kollat klart. Tur att innehållet uppdateras med jämna mellanrum. Bestämde mig för att kolla på Blue Bloods nu, är lite svag för kriminalare. House Of Cards och Orange Is The New Black är också favoriter, säsong 2 av den förstnämnda kommer 14 Februari, lagom till min hemkomst från Prag då jag kommer vara för trött för att gå ut nånstans haha. 



Bio

Kategori: Life

Börjar ju bli standard nu, ikväll blir det denna med Jona, exciting! 



M•A•C

Kategori: Life

Igår blev det en runda på stan med Jona efter skolan, blev lite shopping. Fick med mig hem ett efterlängtat läppstift, mörk lila!  Har nämligen letat efter den perfekta nyansen väldigt länge, och det blev Instigator från M•A•C, älskar det! Blev också min favorit rouge därifrån, Love Joy, det är typ den enda rougen jag använder, den är perfekt. 


Nu blir det ingen mer shopping förrän Prag, 7 dagar kvar!!