Friday = Day Off

Kategori: Life

Hej på er!
 
Fredag + studiedag, finns det någon bättre kombo? Tror jag icke! Bloggade aldrig igår, var ganska upptagen. Först var det skola och vi hade en föreläsning om Trafficking, intressant! Vill ni läsa lite om det hittar ni info på RealStars hemsida. Sen åkte jag och Frida hem till mig, vi kollade på filmer och bakade, Jessica joinade också. Mot kvällen fick jag i uppdrag att färga Jessies hår, blev lila denna gången.
Nu idag ska jag ta och städa, sedan göra mig iordning och dra mig in till stan för att träffa bästa vännerna!
 
Puss på er fina! 
 
 

School

Kategori: Life

Tjenare!
 
Sitter i skolan på Naturkunskapen, vi ska skriva någon uppsats. Hade Hantverkslektion imorse, då fick vi lära oss hur man sätter in extensions (med keratin) och vi fick även testa på det lite. Känner att det är något som skulle kunna vara kul och göra vid sidan av, med lite övning blir allt perfekt ju ;)
Efter detta är det Engelska, sen ska jag pallra mig in till stan med Frida. 
 
Hörs senare, puss! ♥
 
 
 

New Week = New Opportunities

Kategori: Life

''Är det verkligen redan Måndag?''
 
Så kände jag när jag vaknade imorse, tror knappt jag var den enda? Tiden verkar ju bara rusa iväg, det är redan slutet på September liksom? Känns som sommarlovet var för ett par månader sedan redan, so sad. 
Känns som att jag har så jävla mycket att göra innan studenten, och med all rätt, för det har jag verkligen. Otroligt mycket plugg, ska skaffa körkort, börja jobba, kanske tillomed flytta hemifrån? Shit, det slog mig för ett tag sen att jag är vuxen nu. Responsibilities hollaaa!
 
Gud vilket tjöt det blev här nu, inget intressant har hänt idag och nu ska jag ta och sova. 
Puss på er ♥
 
seize it! | via Facebook

Guess who's back?

Kategori: Life

Tja!
 

Confession time; Har faktiskt saknat att blogga! Har även menat att komma igång på nytt men har aldrig fått tummen ur röven (excuse my french) till och göra det. Vart ursäkter hit och dit liksom haha. Men nu fan! Nu börjar jag om på nytt, tagit bort alla gamla inlägg och så också! Clean slate! 
 
I'm back at it!